20 Mart 2012 Salı

Yüz ve Göz Kremleri

    El ve ayak kremlerinden sonra sırada yüz ve göz kremleri var. Bakalım neler varmış : 




    Gratis'ten çok uygun fiyata aldım ve bitirmek üzere olduğum yüz ve göz kremlerim. İkisi bir arada paket fiyatı yaklaşık 13 TL ( indirimleri seviyorum )
Nivea -Aqua sensation gündüz bakım kremi 50 ml 'lik cam kutuda. Aqua-sensation göz altı morluğu önleyici krem ise 15 ml'lik cam kutuda. 






Aqua Sensation Gündüz Bakım Kremi, Hydra IQ ve salatalık özü içeren hafif formüllü yoğun bir nemlendiricidir.

Nasıl etki eder

  • Hydra IQ cilt hücrelerinde yeni nem kanallarının oluşumunu tetikler.
  • Cildin derin katmanlarında bile anında ve uzun süre etkili yoğun nemlendirme sağlar.
  • Cilt yapısını toparlar.
  • Cildi tazeler, canlı ve dolgun bir görünüm verir.
  • UVA/UVB filtre sistemi içeren formülü, cildi zararlı güneş ışınlarının yol açtığı dış etkenlerden ve erken yaşlanmadan korumaya yardımcı olur.


Nasıl kullanılır
  • Kremi temiz yüze yukarı doğru küçük dairesel hareketlerle nazikçe masaj yaparak uygulayın.
  • Göz çevresinden sakının.
  • En iyi sonucu almak için normal ve karma ciltler için geliştirilmiş NIVEA® VISAGE Aqua Sensation bakım sistemini bir bütün olarak kullanın. 
Ciltle uyumu dermatolojik olarak onaylanmıştır.


Memnun kaldım mı ? :  Kokusu çok güzel olan bu kremi düzenli olarak kullanıyorum. Fotoğraftan da anlaşılacağı üzere bitmek üzere.  Peki ama nasıl diyecek olursanız. Günlük kullanabileceğiniz güzel bir krem ancak kuru bir cilde sahipseniz pek yeterli olmuyor. Tamam nem dengesini iyi sağlıyor ama yine de yüzünüzün kuru bölgeleri için yağlı bir krem tercih etmenizi tavsiye ederim. Ya da gün içerisinde kremi tazelemenizi öneririm.




Aqua Sensation Göz Altı Morluğu Önleyici Göz Bakım Kremi, Hydra IQ ve Salatalık Özü içeren hafif formüllü yoğun bir nemlendiricidir.

Nasıl etki eder

  • Hydra IQ cilt hücrelerinde yeni nem kanallarının oluşumunu tetikler.
  • Cildin nem dengesini en ideal şekilde düzenler.
  • Cildin derin katmanlarında bile anında ve uzun süre etkili yoğun nemlendirme sağlar.
  • Yorgunluk belirtilerini, kırışıkların, göz altı halkalarının ve şişkinliğin görünümünü azaltır.
  • Hassas göz çevresini dikkat çekici bir şekilde pürüzsüzleştirir ve canlandırır. 
Nasıl kullanılır :   
  • Az miktarda kremi göz çevresinin dış kısmına uygulayın.
  • En iyi sonucu almak için normal ve karma ciltler için geliştirilmiş NIVEA® VISAGE AQUA SENSATION bakım sistemini bir bütün olarak kullanın.
  • Kontak lens kullanıcıları için uygundur.
  • Parfüm içermez.
Ciltle uyumu dermatolojik ve oftalmolojik olarak onaylanmıştır.


 Memnun kaldım mı ? : Ne yalan söyleyeyim etkisini pek anlamadım :) Göz altı morlukları gibi bir sorunum yok benim. Peki niye aldım : Göz çevresini canlandırsın, kırışıklık oluşumuna karşı göz çevresini nemlendirsin diye . Gece yatmadan sürüyorum ve sabah uyandıgımda gercekten göz cevremin yogun bir sekılde nemlendıgını hissediyorum. Daha sulu sulu oluyor göz çevrem uyandıgımda. Bu da kremin bir şeylere yaradıgının göstergesı bence. Dedim ya göz altı morluklarım olmadıgı için normalde gercekten morlukları gideriyor mu bilmiyorum :( 




    Gelelim en son aldığım DIADERMINE günlük bakım kremime :



                                  Normal Fiyatı 20 TL falan **


Diadermine Nemlendirici Bakım Kremi 50ml Kuru/Hassa Cilt

Açıklama :

Cildinizi korumak ve güçlendirmek için günlük bakım gerekmektedir.
Bu nedenle DIADERMINE Laboratuarları, cildinizi ve görünümünü güzelleştirerek bu etkinin kalıcı olmasını sağlayan yenilikçi yüz bakım ürünleri geliştirmektedir.
Özellikle kuru ve hassas ciltler için geliştirilen Nemlendirici bakım kremi, E Vitamini ve Pro-Vitamin B5 içeren etkili formülü ile cildi nemlendirir, cildin nem dengesini uzun süreyle ve yoğun bir şekilde korumasını sağlar.

ETKİSİ:
*NEMLENDİRME

İçeriğindeki nemlendirici maddeler sayesinde ilk kullanımdan itibaren cildin nem oranı belirgin şekilde ve kalıcı olarak artar.
*DENGELEME

E Vitamini, pro-Vitamin B5 ve Hamemelis bitkisi özü sayesinde cildin yağlı görüntüsünü giderir, kuru bölgeleri nemlendirir.
*KORUMA

İçeriğindeki UVA/UVB filtresi sayesinde cildinizi erken yaşlanmanın başlıca nedenlerinden olan güneşin zararlı ışınlarına karşı korur.

GÖZLE GÖRÜLÜR SONUÇLAR:
Kuru ve Hassas ciltler için nemlendirici bakım sağlar. Hızlı emilmesi sayesinde, deriye hemen nüfuz eder ve etkisini anında gösterir. İlk kullanımdan itibaren cildiniz yoğun şekilde nem kazanır ve nem dengesi korunur.
Yumuşak, pürüzsüz ve esnek bir cilt için DIADERMINE !

ÖNERİLER:
*Hergün sabah akşam yüzünüzü ve boynunuzu DIADERMINE süt ve tonik ile temizledikten sonra bu kremi uygulayın.
*Parmak uçlarınız ile yumuşak masaj yapın.
*Günlük bakımınızı diğer DIADERMINE ürünleri ile tamamlayın.
*Makyaj öncesi için idealdir.

DIADERMINE KALİTE DAMGASI:
* 100 yıllık araştırmaların kazandırdığı birikim ile DIADERMINE bilim adamları yüksek etkili ve sonuçları gözle görülen yenilikçi ürünler geliştirmektedir.
1- HİPOALERJENİK:

Alerjik reaksiyonların riskini en aza indirmek üzere formüle edilmiştir.
2- UYUMLULUK:

Üç farklı dermatolojik testten geçirilmiştir.
3- ETKİNLİK:

Dermatolojik gözetim altında bilimsel testlerle kanıtlanmıştır.


Memnun Kaldım mı ? :  Cildiniz nasıl bilmiyorum ama kuru ciltler için ideal bir yüz kremi. Yoğun kıvamıyla sürüldüğünden itibaren cildinizin yumuşadığını hissediyorsunuz. Kokusu da güzel. Tek sevmediğim tarafı sürdükten sonra elimde bıraktığı his. Yoğun bir krem olduğu için elim ilk etapta bir yapış yapış oluyor. O yüzden hemen yıkıyorum ellerimi. Yüzüme gelince emiyor cildim kısa sürede kremi ve gelsin fondötenler,pudralar....




** Ben bu ürünü Rossmann'dan ikili pakette sadece 10 TL'ye aldım. :)) Birini kendime diğerini de öpülesi daha yuumuşak yanaklar için  olan anneme ;) Siz de sevdiklerinize güzel bir hediye düşünüyorsanız bence bu güzel :))
 


Rossmann Türkiye  Adresinden bu ürünleri nerde bulacağınızı öğrenebilirsiniz...
Gratis Türkiye  Adresinden ilgili mağazaları bulabilirsiniz...







18 Mart 2012 Pazar

El ve Ayak Bakımı

    Ellerimiz ve ayaklarımız ne kadar da önemli değil mi ? Acaba onlara gereken önemi gösteriyor muyuz ? Ellerimizi güzel kremlerle şımartırken ayaklarımızı görmemezlikten mi geliyoruz ? 
    Sizi bilmem ama ben son zamanlarda ayaklarıma taktım kafayı. Vücut için aldığım kremlerimden sürüyordum onlara da ama yeteri kadar yoğun kremler olmadıklarında dolayı pek de bir yararını görmedim doğrusu. Bir de yanlış ayakkabı seçimlerinden dolayı ayaklarımda çatlamalar başladı ve buna hemen bir dur demek gerek diyerek attım kendimi alışveriş merkezine ve işte aldığım ürünler:




Schrunden Balsam : Bu ürün 75 ml olup fiyatı yaklaşık 3 TL'dir. Ürün %5 oranında üre içerir. Peki bu üre nedir neden önemlidir ? Üre, cildimizin doğal nemlendirme faktörünün ayrılmaz bir parçasıdır. Kuru, sert ve çatlak ciltlerde çoğunlukla üre miktarı azalmıştır. Bu durum daha fazla kurumaya neden olabilir. Üre (%10) Ayak Bakımı kuru ayaklara yoğun nem sağlar. İçerdiği yüksek miktardaki üre sayesinde nasırlaşmış cildin yumuşaması ve çözülmesi sağlanır.
Yorumlar : Ürünü hemen kullanmaya başladım ve gerçekten işe yaradı hatta gittim anneme de aynısından aldım :)  Daha çok ilaca benzer bir kokuya ve yapıya sahip. Bir o kadar da etkili. Kullandığım ilk günden itibaren hemen etkisini gösterdi. Tek sorun cilt tarafından hemen emilmediği için ayağımı nereye koyacağımı şaşırıyorum sürdükten sonra. Gece sürmek için uygun bir krem. Tavsiye ederim. 
    Almak isteyenler Rossmann'da bulabilirsiniz...


Intensive Creme : Bu ürün de 75 ml ve fiyatı yaklaşık 3 TL. Bunun içeriğinde %10 üre bulunuyor. 
Yorumlar : Çatlak kremini çatlaklarım geçtiği için daha seyrek kullanma kararı alıp hemen günlük bakım kremi olan bu ürüne başladım. Bildiğimiz nivea krem kokusuna sahip yoğun nemlendirici etkili bir krem. Sanırım bu ayak kremleri kolay kolay emilmiyor. o yüzden siza tavsiyem gece sürün ve yüzüstü yatın böylece ayak tabanlarınız üstte kalır ve krem daha fazla ayağınızda kalmış olur :) 






Sebamed- Hand + Nail Balm :  75 ml olan bu ürünün normal fiyatı 15 TL. Ben bunu Rossmann'dan 10 TL'ye almıştım. 
Yorumlar : Ürün çok çabuk emiliyor ve uzunca bir süre cildinizde kalıyor. Sürüldüğü andan itibaren elleri yumuşacık yapıyor. Tırnakları da koruduğu güçlendirdiği yazıyor üzerinde fakat daha onu anlamış değilim tırnaklarım sağlıklı görünüyor belki de hep böyleydi ya da gerçekten işe yarıyor ondan pek emin değilim açıkçası. Benim ellerim çok kuru olduğu için yoğun kremler kullanıyordum ama emilimi kötü olduğu için hiç hoş olmuyordu bu krem hem çok çabuk emiliyor hem de iyi bir nemlendirici, koruyucu. Tavsiye ederim...










17 Mart 2012 Cumartesi

Lila Kutu Mart 2012

    Sonunda sabırsızlıkla beklediğim ilk lila kutum geldi. Bir çok arkadaşım çok beğenmediklerini söylese de ben karşılaştığım tablodan memnunum. 20 Liraya şirin güzel bir paket ve işte karşınızda bakalım bana neler gelmiş :

  





Küçücük bir kutucuk içi dolu herşeycik ;)
Bu ayki kutumuzun içindeki ürünlerin detaylarına bakacak olursak daha güzel olacak sanırım. İşte bu küçük şirin ürünlerin detayları :


Orjinal boyu 200 ml olan bu ürünün  tam boy fiyatı 47 TL. Caudalie-Gentle Cleanser ürünü kadifemsi dokusu ile cildi ve göz çevresini nazikçe temizler. Bu arada hemen denedim sephora'dan aldığım bu ürün kadar iyi değil tabi ama fena değil. Kokusu güzelmiş ama.


 Barielle-60 Saniye Manikür & Pedikür : El,ayak,diz,dirsek ve topuklardaki ölü derileri yavaşça soyar; deriyi, tırnakları ve tırnak etlerini besler, yoğun miktarda nemlendirir ve korur. Tam boyu 340 ml olan bu ürünün fiyatı ise 75TL.
Gönderilen bu ürün bana çok az geldi, başta dökülmüş olabileceğini düşündüm ama birçok kişinin de aynı şeyden şikayetçi olduğunu okuyunca demek ki böyle gönderdiler sonucunu çıkardım :(





Oxyload - Classic Krem : Dokuya yüksek oranda oksijen ve nem sağlayarak doku iyileştirme faktörlerini uyararak cildin bütünlüğünü korumayı sağlar. 
Bu ayki kutudaki en pahalı ürün bu sanırım en azından benim kutumda öyle. Tam boyu 179 TL olan bu ürün 50 ml'lik kutularda kullanıcıya sunuluyor. Hemen açıp test etmek istedim. Ozonize saf zeytinyağı içerdiğinden donmuş bir yapısı var.Kokusu çok kötü ama faydası varsa kokuya razıyız değil mi ;)

İçindekiler :
ozonize saf zeytinyağı(jel), likit parafin, gliserin, etil alkol, A, E, D, K ve B5 vitaminleri.

Kullanım alanları :

Yüz bölgesindeki kırışıklıklar, akne, yara, yanık, selülit. 

Not: İlk kullanımda nadir de olsa kızarıklıklar görülebilir. Kullanıldıktan 10 dakika sonra , sürülen bölgenin sabun ve su ile yıkanmasında hiçbir sakınca yoktur.


Cosmed - Anti Selülit Losyon : Kan dolaşımın hızlanmasını sağlar, yağ hücrelerini parçalar ve yeniden şekllenmesine yardımcı olur. 
Ürünün orjinal boyu 150 ml olup fiyatı 53 TL'dir. 
Kullanım şekli : İlgili vücut bölgeleri için gündüz uygulamalarında seçilmelidir. Yoğun nemlendirici özelliği ile cildin nem ihtiyacını karşılar.
Cosmed - Anti Selülit Serum :  Kan dolaşımının hızlanmasını sağlar, ultrasound benzeri etkisi ile yağ hücrelerini parçalar ve yeniden şekillenmesine yardımcı olur. Ürün 10x10 ml şeklinde olup fiyatı 58 TL'dir.
Kullanım şekli : Gece yatmadan önce, ilgili vücut bölgelerinde masaj yaparak uygulanır. 
Not: Cosmed ürünleri hipoalerjenik olup, alkolsüzdür. Ayrıca her cilt tipi için de uygundur.


Rausch - Şampuan : Bitkilerin gücünden elde edilen her saç tipine özel şampuanlar. Tam boyu 200 ml olan bu şampuanların fiyatı 47 TL'dir.
Birçok farklı bitki tipiyle yapılan bu şampuanlardan elimde bulunan öksürük otu şampuanı.
Not : İçeriğindeki öksürükotu ve dulavratotu kökü özleri ve pirokton olamin gibi aktif bileşenleri sayasinde kepeğe karşı uzun süre kalıcı bir etkinlik sağlamaya yardımcı olur. Sağlıklı kepeksiz saçlar ile kendinizi güvenli ve iyi hissetmenizi sağlar.


Max Factor - Colour Elixir Ruj : Çarpıcı renkleriyle dudaklara bakım yapar, pürüzsüzleştirir. 








Fresh Line : Yüz kremi, göz kremi, günlük krem ve vücut kreminden oluşan tek kullanımlık ürünler.

Siz de her ay kendinize 19 liralık küçük bir sürpriz yapmak istiyorsanız tıklayın