2 Nisan 2012 Pazartesi

the Balm ;)

Merhaba herkese,
Uzun zaman önce yaptığım bir alışverişten bahsedeceğim size.

Dünya kadınlar günü dolayısıyla yapılan çok şık indirimlerden biridir gratis indirimi. Bu sene, gratis'te de bulunan çok cici bir marka olan the Balm 'da %50 indirim vardı. Hemen arkadaşlarımla gratisin yolunu tuttum ve Balm Shelter tinted moisturizer SPF18 adlı ürünü aldım.




Şu an sitesindeki fiyatı $25.00. Dünya kadınlar günü indirimiyle 20 TL'ye aldım.
Daha önce kullandığım oriflame very me ve stila renkli nemlendiricilerden çok daha iyi. Cildime daha iyi uyum sağladı. Cilt tonunu düzenlemede başarılı. Güneş koruma faktörü (spf18) de içerdiğinden güneşli yaz günleri için ideal. Light, light/medium ve medium seçenekleri mevcut. Bendeki light/medium. Kapatıcılığı da işte bu şekilde :





 Çikolata kabını hatırlatan çok güzel bir kapta satılmakta. Stila'm hala bitmedi ama onu bırakıp the Balm'e başladım ve uzunca bir süre de bırakmaya hiç niyetim yok. O kadar memnun kaldım ki sürekli yanımda taşımak zırt pırt çantadan çıkarıp sürmek istiyorum, çok eğlenceli. 

1 Nisan 2012 Pazar

Stila Renkli Nemlendirici, Stila Pudra ve Botanics Farlar

   Merhaba herkese;
   Size geçenlerde yaptığım karlı bir internet alışverişimden bahsedeceğim. Limango adlı online alışveriş sitesinden Stila adlı kampanyadan önceden de kullanmış olduğum ( henüz bitiremedim öyle çok ki :) ) renkli nemlendiriciyi ve sheer pressed pudrayı aldım. Hem de inanılması güç bir fiyata. Her biri 9.90 TL ve üstelik yanında Botanics 3'lü far hediyeli.

Gerçi hediye kısmı biraz sinir bozucu oldu. Şöyle anlatayım. Sipariş vermeden önce birden çok ürün alacağım için limango cagrı merkezini arayıp alacağım bütün ürünlere karşılık far hediyesi olup olmadığını sordum ve karşılığında evet cevabını aldım. Bunun üzerine  arkadaşım  ve kendim için sipariş verdim. Kargomu alduğımda icinde hediye farları göremedim.Hem onay alıp hem de böyle bir durumla karşılaşınca çok sinirlendim. Arkadaşlarıma da sordum onlarınkinden de hediye farlar çıkmadığını öğrendim ve limango'ya sitem dolu bir mail attım. Adını duyurmuş bir firmanın böyle bir şey yapması beni çok şaşırttı. Stokta kalmamış olabilir anlarım ama özür mesajı içeren bir not falan da göremedim.Yani  ben takip etmesem peşine düşmesem umurlarında olmayacak diye düşündüm. Aradan birkaç gün geçtikten sonra mesajıma cevap geldi. Bütün sorun aracı firmadaymış ! Eksik hediye farlarımı en kısa sürede temin edebilirmişim.

İşte böyle farlar geldi ve ekip tamamlandı  :
 



 Stila Nemlendiriciyi daha önce anlattığım için sizi  oraya yönlendiriyorum.

Stila Sheer Pressed Powder ( refill ) :
 Orjinal kutusundaki bu ürünün Stila'nın sitesindeki fiyatı $28.00 (Pudra + Aynalı pudra kutusu ).Limangodan aldığım pudra ise refill olup yani aynalı muhafaza kabı olmayıp ama çoğu pudra kaplarınızla uyumlu hem daha hesaplı aynı kalitede bir ürün. Bu ürünün fiyatı piyasada £6.00 'dan £11.00' a kadar değişiyor. Limango kampanya fiyatı ise 9.90 TL + 3'lü botanics far hediye. 
Light, medium ve dark seçenekleri mevcut. Medium tercih ettim ben ama light'a daha yakın diyebilirim. Kapatıcılığı oldukça iyi. 
Daha önceden bitirmiş olduğum pudra kabımın içine yerleştirdiğim ürün işte şöyle :





   Botanics 3'lü far :
   Sitesinde  $4.49'a satılan tekli farlar, refill formda £0.75 , £1.15 gibi farklı fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Biraz simliler ama güzeller. Ben ten rengi gibi olanı aydınlatıcı olarak kullanıyorum.  İşte hediye 3'lü farlar :