5 Şubat 2012 Pazar

AYAKKABILARIM GELDİ :))

Günlerdir sabırsızlıkla beklediğim ayakkabılarım geldi sonunda. Ne zamandır Keds almak istiyordum. Sonra bir gün, gördüğüm ilk mağazada hemen denedim güzel oldu ama bez ayakkabı olduğu için ve parmakların hemen üstüne gelen kısımda sert bir tabaka olmadığı için almaktan vazgeçtim. Çünkü birkaç giymeye parmaklarımın bezi delip geçeceğini düşündüm. Genelde ayakkabılarımı güzel kullanırım ama ne zaman bir şeyi çok sevsem kesin bir yeri yırtılır çizilir veya kırılır :(  Aradan aylar geçti yine de alsam mı diye düşünürken karşıma Markafoni'de Tommy Hilfiger'in çok tatlı bir modeli çıktı :)  Tam da aradığım gibi. Keds'den farkı dediğim gibi parmak kısmındaki sert tabaka ve topuğundaki çizgiler.




Bir de taban kısmı çıkabiliyor gerçi neredeyse her ayakkabının çıkıyor ama bunun farkı yıkanabilir olması diğerleri gibi yıkanınca dağılmıyor yani. O bakımdan baya kullanışlı.  Normal fiyatı 200 lira ciravındaydı. İndirimde kargoyla beraber 100 liraya geldi :)) Bu fiyata bu kalite süper bence. Converse 'e bir ton para veriyoruz tamam güzel ama kabul etmek de lazım biraz rahatsız ediyor. Resmen altıncı parmak oluştu ayağımda ama hala giyiyorum her şeye rağmen converseverim :)) Neyse diyordum ki tommy hem kaliteli hem de bu fiyata. Kutusu da o kadar güzel ki mıknatıslı falan çok sevdim ama biraz taşınma esnasında yırtılmış :(






 .

1 yorum:

  1. Güle güle kullan canım benim , duruşu çok güzel ama her zaman indirimde bulmak mümkün olmuyor. Benimde aklımda , umarım alabilme şansım olur :)

    Banada beklerim ;
    http://rimellikiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil