2 Şubat 2012 Perşembe

HER EVE LAZIM

Olmazsa olmaz şeyler biz kızlar için makyaj malzemeleri. Elimizde ne kadar olsa da yine de almak istediğimiz eksikliğini duyduğumuz şeyler :))  Simlisi, simsizi, beyazdan siyaha her rengi. 
Uzun zamandır aklımda far paleti almak vardı. Ama bir türlü istediğim gibi bulamıyordum, aldıklarımdan da hiç memnun kalmıyordum. Gözüme sürmemle çıkması bir oluyordu. Simli olsun istemediğimden hep mat alıyordum onlar da çok donuk oluyordu. Sonunda imdadıma arkadaşlarım yetişti. Doğum günüm için öyle güzel bir hediye seçmişler ki çok mutlu oldum görünce. Ve işte o muhteşem hediye  : 




Renkleri o kadar güzel ki ve gayet de kalıcı. Simli sevmediğimi söylemiştim ya hani bu  paletlerle fikrim değişti. Simli olan farlar ve allıklar o kadar güzel ki. Öyle sim sim bir görüntü oluşmuyor hafif bir ışıltı katıyor. Üstelik çok da fonksiyonlu. İçinde çantada taşıyabilmeniz için şirin, aynalı bir kap da bulunmakta. Paletlerin hepsi yani grup olarak (6 adet far ve bir adet allık şeklinde ) yerlerinden çıkabiliyor. Siz de seçtiğiniz 5 adet farklı paletten birini alıp çantanızda rahatlıkla taşıyabiliyorsunuz. Ayrıca lipglosslar da çok güzel.  Bu ürünün tek eksiği fırçalarının olmaması :( Normalde hediye olduğu için fiyatını bilmemem gerekiyor ama arkadaşım yanlışlıkla ağzından kaçırdı o anı yaşamak da çok keyif vericiydi ben çok eğlendim. Kesin okur bu yazdıklarımı :  " n'olcak yavrum ya :)) "

                                                  Sephora :  80 Lira ( sanırım :))  )


Not : Kızlar seviyorum sizi ... :) 














2 yorum:

  1. canim gerçekten güzel bir paletmiş güle güle kullan, arkadaşın da eşeklik etmiş ama olsun bu paletle affettirmiş kendisini =)

    YanıtlaSil