17 Şubat 2012 Cuma

Makyajımızı Temizleyelim

     Sizi bilmem ama ben geceleri makyajımı temizlemeye çok üşeniyorum. Kimi zaman gözümdeki maskarayı, yüzümdeki fondöteni umursamadan koyuyorum kafamı yastığa. Sonrasını hepimiz biliyoruz. Rengarenk bir yastık, akmış kapkara olmuş gözler ... :(  Tabi en önemlisi de eklenen yeni bir kırışıklık ...
     Bu yüzden ne yapıyoruz makyajımızı temizlemeden yatmıyoruz. Kullandığım temizleyiciler beni çok uğraştırdığı için makyajımı yeteri kadar çıkarmadığı için bir arayışa geçmiştim ve sonunda aradığımı buldum.

     Sephora ile tanıştıktan sonra göz makyajımı silmek o kadar eğlenceli oluyor ki anlatamam. Mutlaka siz de deneyin derim. Pamuğa yeteri kadar döktükten sonra gözüme sürmemle çıkarması bir oluyor. Ne bir yanma hissi ne de başka birşey. Son derece güzel üstelik fiyatı da işlevine göre oldukça iyi.

Sephora 15.50 ( indirimden )



O kadar etkili ki çok memnum kalacağınıza eminim. Gelelim yüz temizliğine. Siz de benim gibi yüzünüzü pamuk tonik vesaire ile temizlemekten çok hoşnut değilseniz ve işin kolayına kaçıyorsanız Vichy'nin yüz temizleme jelini şiddetle tavsiye ediyorum. Hem çok pratik hem de kokusuyla insani mest ediyor diyebilirim.  Önce resmini görelim sonra anlatmaya devam edeyim :


 

                                                                Vichy Normaderm  ~ 40 lira



İtiraf etmem gerekirse oda arkadaşımda görmüştüm ilk olarak bu ürünü. Kokusu beni o kadar etkilemişti ki sonra da ne kadar iyi temizlediğini farkettim ve hemen almak için arayışlara geçtim. Biraz pahalıydı açıkçası (~40 falan) o yüzden de size tavsiyem benim yaptığım gibi bu tarz ikili kampanyaları yakalamanız. Temizleme jel + Tonik tek bir ürün fiyatına. Bazı eczanelerin online alışveriş siteleri var orada çok rahatlıkla size uygun ikiliyi seçebilirsiniz. İkili seçeneklerde ikisi de jel ya da nemlendirici krem + jel seçenekleri de olabiliyor. Çok kaliteli bu ürünleri gayet uygun fiyata alabiliyorsunuz takip edin derim :)  
Dediğim gibi biraz yüzümü silmek bana zor geldiğinden tonikten neredeyse hiç kullanmadım da diyebilirim. Fotoğraflardan da anlaşılıyor gerçi. Jel bitiyor ama ya o beni baya üzüyor. Toniği banyodan sonra falan nemli cilde uyguluyorum gözenekleri temizliyor ve sıkılaştırıyor tavsiye ederim arkadaşlar.




5 yorum:

  1. Sephora'yı ben de merak ediyordum... Bu arada sen olduğunu fark etmeden okuyordum ,bir baktım senin aldığın ikili o zaman anladım:)

    YanıtlaSil
  2. ben de olay krem göz temizleyicisini kullanıyorum, hem yakıyor hem de bir kerede çıkarmıyor. ben de gelecek indirimde bundan edineyim =)

    YanıtlaSil
  3. Hello, yup this paragraph is really pleasant and I have learned lot of things from it regarding
    blogging. thanks.

    My blog post; mzansi carpet cleaners

    YanıtlaSil
  4. Pretty component to content. I just stumbled upon your weblog and in
    accession capital to claim that I get in fact enjoyed account your weblog posts.
    Anyway I'll be subscribing for your feeds or even I success you access constantly rapidly.

    Feel free to visit my web-site; purchase twitter followers

    YanıtlaSil
  5. I rarely leave a response, but I looked at some of the
    remarks on this page "Makyajımızı Temizleyelim".
    I actually do have some questions for you if you don't mind. Could it be simply me or do a few of these comments come across like they are written by brain dead individuals? :-P And, if you are posting on additional sites, I would like to follow everything new you have to post. Could you make a list of all of all your shared sites like your twitter feed, Facebook page or linkedin profile?

    my site - lesbian porn

    YanıtlaSil