17 Mart 2012 Cumartesi

Lila Kutu Mart 2012

    Sonunda sabırsızlıkla beklediğim ilk lila kutum geldi. Bir çok arkadaşım çok beğenmediklerini söylese de ben karşılaştığım tablodan memnunum. 20 Liraya şirin güzel bir paket ve işte karşınızda bakalım bana neler gelmiş :

  





Küçücük bir kutucuk içi dolu herşeycik ;)
Bu ayki kutumuzun içindeki ürünlerin detaylarına bakacak olursak daha güzel olacak sanırım. İşte bu küçük şirin ürünlerin detayları :


Orjinal boyu 200 ml olan bu ürünün  tam boy fiyatı 47 TL. Caudalie-Gentle Cleanser ürünü kadifemsi dokusu ile cildi ve göz çevresini nazikçe temizler. Bu arada hemen denedim sephora'dan aldığım bu ürün kadar iyi değil tabi ama fena değil. Kokusu güzelmiş ama.


 Barielle-60 Saniye Manikür & Pedikür : El,ayak,diz,dirsek ve topuklardaki ölü derileri yavaşça soyar; deriyi, tırnakları ve tırnak etlerini besler, yoğun miktarda nemlendirir ve korur. Tam boyu 340 ml olan bu ürünün fiyatı ise 75TL.
Gönderilen bu ürün bana çok az geldi, başta dökülmüş olabileceğini düşündüm ama birçok kişinin de aynı şeyden şikayetçi olduğunu okuyunca demek ki böyle gönderdiler sonucunu çıkardım :(





Oxyload - Classic Krem : Dokuya yüksek oranda oksijen ve nem sağlayarak doku iyileştirme faktörlerini uyararak cildin bütünlüğünü korumayı sağlar. 
Bu ayki kutudaki en pahalı ürün bu sanırım en azından benim kutumda öyle. Tam boyu 179 TL olan bu ürün 50 ml'lik kutularda kullanıcıya sunuluyor. Hemen açıp test etmek istedim. Ozonize saf zeytinyağı içerdiğinden donmuş bir yapısı var.Kokusu çok kötü ama faydası varsa kokuya razıyız değil mi ;)

İçindekiler :
ozonize saf zeytinyağı(jel), likit parafin, gliserin, etil alkol, A, E, D, K ve B5 vitaminleri.

Kullanım alanları :

Yüz bölgesindeki kırışıklıklar, akne, yara, yanık, selülit. 

Not: İlk kullanımda nadir de olsa kızarıklıklar görülebilir. Kullanıldıktan 10 dakika sonra , sürülen bölgenin sabun ve su ile yıkanmasında hiçbir sakınca yoktur.


Cosmed - Anti Selülit Losyon : Kan dolaşımın hızlanmasını sağlar, yağ hücrelerini parçalar ve yeniden şekllenmesine yardımcı olur. 
Ürünün orjinal boyu 150 ml olup fiyatı 53 TL'dir. 
Kullanım şekli : İlgili vücut bölgeleri için gündüz uygulamalarında seçilmelidir. Yoğun nemlendirici özelliği ile cildin nem ihtiyacını karşılar.
Cosmed - Anti Selülit Serum :  Kan dolaşımının hızlanmasını sağlar, ultrasound benzeri etkisi ile yağ hücrelerini parçalar ve yeniden şekillenmesine yardımcı olur. Ürün 10x10 ml şeklinde olup fiyatı 58 TL'dir.
Kullanım şekli : Gece yatmadan önce, ilgili vücut bölgelerinde masaj yaparak uygulanır. 
Not: Cosmed ürünleri hipoalerjenik olup, alkolsüzdür. Ayrıca her cilt tipi için de uygundur.


Rausch - Şampuan : Bitkilerin gücünden elde edilen her saç tipine özel şampuanlar. Tam boyu 200 ml olan bu şampuanların fiyatı 47 TL'dir.
Birçok farklı bitki tipiyle yapılan bu şampuanlardan elimde bulunan öksürük otu şampuanı.
Not : İçeriğindeki öksürükotu ve dulavratotu kökü özleri ve pirokton olamin gibi aktif bileşenleri sayasinde kepeğe karşı uzun süre kalıcı bir etkinlik sağlamaya yardımcı olur. Sağlıklı kepeksiz saçlar ile kendinizi güvenli ve iyi hissetmenizi sağlar.


Max Factor - Colour Elixir Ruj : Çarpıcı renkleriyle dudaklara bakım yapar, pürüzsüzleştirir. 








Fresh Line : Yüz kremi, göz kremi, günlük krem ve vücut kreminden oluşan tek kullanımlık ürünler.

Siz de her ay kendinize 19 liralık küçük bir sürpriz yapmak istiyorsanız tıklayın





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder