18 Haziran 2012 Pazartesi

Flormar Alışverişim

Geçenlerde girdiğim bir kozmetik dükkanından neler aldım neler :) Ne zamandır eyeliner almak istiyordum, kullanımı kolay olduğu için aşağıdaki kalemi tercih ettim. Sürümü kolay ama ilk etapta elinize  hafif bastırarak sürmeniz gerekiyor. Çünkü gözünüze sürerken rengin çıkması için epey bir uğraşmanız gerekiyor.Bu bakımdan pek beğenmedim. Diğer markalarınkini denemedim ancak Alışveriş Dellysi  ve Güzellik Nehri  başka bir markayı ilgili linkte anlatmış.


 Flormar Smoky Eyes ise çok güzel ben çok beğendim. Bir ucu kömür kalem şeklinde,diğer ucu ise dumanlı gözler oluşturmak için süngerimsi bir yapıda. Çok yoğun olduğu için bastırmadan hafifçe sürmek yeterli ve diğer kalemlerden en azından kendi kategorisindeki flormar, alix avien, vb kalemlerden daha kalıcı.


Buiki kalem ile yaptığım makyaj :




Yukarıdaki iki ürünü toplamda yaklaşık 16 TL'ye aldım ve yanında yine flormarın SuperShine lipglossuna ücretsiz sahip oldum.Sanırım SuperShine tek başına 14 TL falanmış. Çok kullanmadığım tarzda bir ürün olsa da eee bedava sirke baldan tatlıdır :) Yakışmış aslında değil mi? Bakınız DUDAK :))



4 yorum: